Πώς στέλνω μεγάλα αρχεία μέσω internet

Πολλές φορές προκύπτει η ανάγκη για μεταφορά μεγάλων αρχείων, που δεν είναι εφικτή μέσω email, λόγω μεγέθους. 

Αυτήν την ανάγκη, έρχονται να καλύψουν συγκεκριμένες υπηρεσίες και μάλιστα δωρεάν.

Η χρήση τους είναι απλή και ο χρήστης δε χρειάζεται να προχωρήσει καν στη δημιουργία λογαριασμού.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες μεταφοράς μεγάλων αρχείων με όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Όποια και εάν επιλέξετε, η διαδικασία λειτουργίας τους είναι συγκεκριμένη. Χρειάζεται απλώς να ανεβάσετε το αρχείο (upload file) και να περιμένετε μέχρι να φορτωθεί στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Το ΑΝΑΒΑΣΙΣ έχει ήδη ενσωματώσει στην ιστοσελίδα του ένα σχετικό σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένη υπηρεσία, με ένα κλικ στο https://www.anavasis.gr/ypiresies/foititika-ergaleia/apostoli-megalwn-arxeiwn/ Σημειώστε ότι τόσο η ταχύτητα με την οποία θα ανέβει το αρχείο όσο και εκείνη με την οποία θα παραληφθεί, εξαρτάται από την ταχύτητά της σύνδεσής σας στο internet.

Wetransfer (http://www.wetransfer.com)

Επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων μεγέθους έως 2GB και μάλιστα ταυτόχρονα μέχρι και σε 20 διαφορετικούς παραλήπτες. Για τη χρήση της υπηρεσίας δε χρειάζεται εγγραφή ενώ ο τελικός αποδέκτης λαμβάνει ένα σύνδεσμο από τον οποίο μπορεί να κάνει download το υλικό. Ο σύνδεσμος αυτός είναι ενεργός για 7 μέρες.

SendThisFile (http://www.sendthisfile.com)

Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστηρίζει την αποστολή μηνυμάτων με συνημμένα μεγάλου μεγέθους μέχρι και 2GB. Ο παραλήπτης του email λαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) από τον οποίο μπορεί να κάνει λήψη του συνημμένου αρχείου, που είναι διαθέσιμος έως τρεις ημέρες μετά την αποστολή του συνδέσμου.

Send Space (http://www.sendspace.com)

Στη δωρεάν έκδοσή της η εν λόγω υπηρεσία επιτρέπει τη μεταφορά αρχείωνμέχρι 300Mb χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή σε αυτήν. Ο σύνδεσμος που λαμβάνει ο παραλήπτης, απενεργοποιείται όταν δε χρησιμοποιηθεί για διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών. Τέλος, το αρχείο μπορεί να ληφθεί όσες φορές απαιτείται κατά το χρόνο που ο σύνδεσμος παραμένει ενεργός.

Zeta Uploader (https://www.zeta-uploader.com)

H συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει μεταφορά αρχείων έως 500Μb, με περισσότερες επιλογές διαθέσιμες αναφορικά με το χρόνο διαθεσιμότητας του συνδέσμου. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να επιλεγούν από 1 έως 7 ημέρες ενώ υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη κωδικού προστασίας και γλώσσας επικοινωνίας με τον παραλήπτη.

File Dropper (http://www.filedropper.com)

Μέσω του FileDropper έχετε τη δυνατότητα να στείλετε αρχεία μεγέθους έως 5GB. Δε θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε ως χρήστης ενώ εφόσον υπάρχει τουλάχιστον ένα download το μήνα, τα αρχεία διατηρούνται επ΄ αόριστον.

DropBox (https://www.dropbox.com/)

Επιτρέπει αποστολή και διαμοιρασμό αρχείων μετά την εγκατάσταση του. Δίνει δωρεάν έως 2GB χώρο.

Θέλουμε να στείλουμε ένα βαρύ (μεγάλης χωρητικότητας) συνημμένο σε ένα email, πχ μια μεγάλη εικόνα, ή ένα ολόκληρο φάκελο με εικόνες, ή ένα μεγάλο αρχείο PDF, ή ένα βίντεο ή αρχείο ήχου ή και συνδυασμό αυτών; Αν το αρχείο μας ξεπερνάει το 1MB ή 2MB τότε είναι καλό να ΜΗΝ το στείλετε μέσω του email σας. Αν το αρχείο μου ξεπερνά τα 2MB τότε πως θα το στείλω; Είναι πολύ απλό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια από τις δεκάδες δωρεάν υπηρεσίες, οι οποίες εξειδικεύονται για αυτή ακριβώς τη δουλειά. Δηλαδή, την αποστολή αρχείων.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status